SKU
HI8093

Rastvor za punjenje elektrode ,1M KCl + AgCl (30 mL x 4) - HI8093

10.332,00 RSD
Na lageru
HI8093 je pH i ORP rastvor za punjenje elektroda koji se isporučuje u FDA flašicama. Svaka flašica sadrži 3.5M KCl AgCl, rastvor za punjenje specijalno napravljen za elektrode sa jednim spojem. Nivo elektrolita u elektrodama za ponovno punjenje treba proveriti pre bilo kog merenja. Ukoliko je prenizak nivo, elektroda zahteva propisno punjenje za optimalne performanse. Ovo jednostavno održavanje pomaže da se garantuje odgovarajući protok referentnog elektrolita u uzorku koji se meri.
  • Rastvor za punjenje pH & ORP elektroda
  • Pogodna pakovanja od 30mL
  • Jasno naznačeni rok trajanja i broj serije

Kao jedan od najčešćih modela elektroda, jednosmerna referentna elektroda izrađena je Ag / AgCl žicom. Žica je uravnotežena u rastvoru KCl koji je u kontaktu sa uzorkom za merenje, često kroz porozni spoj. Kako je AgCl rastvorljiv u koncentrovanom KCl, elektrolit mora biti zasićen AgCl da spreči da se oplata rastvori sa žice. Rastvor HI8093 elektrolita obezbeđuje optimalne performanse merenja sa vaše pH elektrode.

FDA boca

  • Ambalaža je napravljena tako da blokira UV svetlost.

Zapečaćena vazdušno-nepropusna flaša

  • osigurava kvalitet i svežinu rastvora.

Svaka boca označena brojem i datumom isteka.

  • Hanna rastvori su posebno formulisani da traju 5 godina od proizvodnje za neotvorenu bocu.

Jednokratne spojne elektrode koriste rastvor za punjenje kao HI7071 koji sadrži 3,5M KCl AgCl, dok elektrode sa dvostrukim spajanjem obično koriste HI7082 koji sadrži 3,5M KCl. 

electrode-cleaning-illustration

Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana