SKU
HI6052

Držač elektrode za potapanje (1,5 m)

22.140,00 RSD
Na lageru

Instalirajte procesne elektrode sa staklenim telom i bez spoljnog navoja na rezervoare koristeći HI6050 držač elektroda sa zaptivnim O-prstenom.

Ovi sistemi za montažu elektroda su napravljeni od čvrstog PVC-a i otporni su na većinu hemikalija povezanih sa tretmanom otpadnih voda.

Lako se instaliraju i ne zahtevaju alate za održavanje, čineći nedeljnu kontrolu elektroda i kalibraciju merača brzim i lakim zadatkom.

Montažna okvirje čvrst PVC komad koji se montira direktno na nosače od nerđajućeg čelika na rezervoarima.


Slika ilustruje predložene dimenzije nosača koji se koriste za montažu. Jednom montiran na rezervoar, držač elektrode je čvrsto, zaštitno kućište koje će produžiti vek trajanja elektroda. Elektroda klizi u držač i ručno se zateže na svoje mesto. Kabl od elektrode će voditi gore kroz držač i izlaziti kroz poklopac na vrhu. Kabl je takođe zaštićen unutar držača kako bi se sprečilo bilo kakvo oštećenje izolacije. Zaštitni poklopac se može ukloniti kako bi se omogućilo brzo i jednostavno održavanje i zamena elektroda.

 

Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana