SKU
HI7609829-1

pH i ORP senzor za HI9829 multiparametarski merač - HI7609829-1

39.729,00 RSD
Na lageru
HI7698194-1 je zamenski pH / ORP senzor za upotrebu sa Hannovim HI9829 prenosnim multiparametarskim meračem. Telo senzora izrađeno je od izdržljivog PEI materijala i sadrži dvostruki keramički spoj. HI7609829-1 poseduje stakleni senzorni deo za pH sa platinastim ORP senzorom. Svaki modul je u boji radi jednostavne instalacije i integracije sa sondom.
  • PEI materijal tela senzora
  • Keramički dupli referentni spoj
  • Senzor bojom kodiran

PEI materijal tela senzora

Telo PEI (polieterimidne elektrode) je pogodno za širok spektar primena i posebno pogoduje terenskim merenjima zbog svoje izdržljivosti. Zaštita oko vrha sfernog stakla smanjuje mogućnost loma PEI plastika je visokokvalitetna plastika koja je hemijski otporna na mnoge oštre hemikalije.

Keramički dupli referentni spoj

Elektroda sa dvostrukim spajanjem ima unutrašnji odeljak oko referentne žice. Joni srebra prisutni su u elektrolitu unutrašnjeg odeljka, u kome se nalazi Ag / AgCl referentna žica; elektrolit izvan ovog odeljka je bez srebra. Dizajn dvostrukog spoja znači da se uzorak ne kontaminira srebrom. Ovaj dizajn omogućava merenje u primenama gde su joni srebra u uzorku nepoželjni.

Senzor bojom kodiran

Senzori su obojeni kako bi se prilagodili senzorskim ulazima na sondi za brzo povezivanje i identifikaciju (bojom).

Pin od platine

ORP senzori bi trebalo da budu hemijski inertni i da ne podležu oksidaciji ili redukciji. Po dizajnu, odgovarajuće karakteristike površine trebalo bi podsticati brzu razmenu elektrona, poznatu i kao velika gustina razmene struje. Dva plemenita metala koji dokazano dobro deluju u ove svrhe: čista platina i čisto zlato. Oba materijala se mogu koristiti za konstruisanje ORP senzora. Senzor HI7609829-1 ORP izrađen je od platinastog PINa koji je mehanički jednostavan i siguran za proizvodnju.

Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana