SKU
HI7041M

Elektrolit za DO sonde (230mL) flaša - HI7041M

7.503,00 RSD
Na lageru
HI7041M rastvor elektrolita za DO sondu razvijen je za Hanna Instruments polarografske sonde za rastvoreni kiseonik. Posedovanje ispravnog elektrolita za DO sondu je od izuzetne važnosti za performanse Vaše sonde za rastvoreni kiseonik.
  • Napravljeni kao hemikalije na bazi reagenasa.
  • Dugotrajna zaliha elektrolita.

Detalji:

Elektrolit za sondu za rastvoreni kiseonik (DO sonda) HI7041M je dizajniran kao dopuna rastvora elektrolita za polarografske DO sonde. Polarografska senzorska tehnologija zasnovana je na Ross - Clarkovom metodu polarografskog merenja. Sonda za kiseonik sastoji se od platinaste elektrode i čvrste srebrne elektrode. HI7041M je koncentrovani rastvor kalijum hlorida koji se drži na mestu preko PTFE (Politetrafluoroethtile) membrana elektrode . Pomoću polarografske tehnologije na katodu od platine, srebrnu anodu, rastvor elektrolita i membranu koja propušta gas postavlja se spoljni napon da se uspostavi struja koja je proporcionalna koncentraciji kiseonika u rastvoru.

Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana