SKU
HI7041L

Elektrolit za rastvoreni kiseonik (500 mL) - HI7041L

10.209,00 RSD
Na lageru
HI7041L je elektrolit za punjenje polarografskih elektroda za rastvoreni kiseonik razvijen od strane HANNA instruments. Posedovanje ispravnog elektrolita za DO sondu je od izuzetne važnosti za performanse Vaše sonde za rastvoreni kiseonik.
  • Napravljeni kao hemikalije na bazi reagenasa.
  • Dugotrajna zaliha elektrolita.

Detalji:

HI7041L je specijalno dizajniran za punjenje polarografskih elektroda za rastvoreni kiseonik. Polarografska senzorska tehnologija zasnovana je na Ross - Clarkovom metodu polarografskog merenja. Sonda za kiseonik sastoji se od platinaste elektrode i čvrste srebrne elektrode. HI7041L je koncentrovani rastvor kalijum hlorida koji se drži na mestu preko PTFE (Politetrafluoroettilen) membrane. Pomoću polarografske tehnologije na katodi od platine, srebrnoj anodi, rastvor elektrolita i membrana koja propušta gas ostvaruje se spoljni napon da se uspostavi struja proporcionalna koncentraciji kiseonika u rastvoru.

Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana