SKU
HI70636L

Rastvor za čišćenje od vinskih mrlja -HI70636L

4.428,00 RSD
Na lageru
HI70636L je visoko efikasni rastvor za čišćenje koje je posebno formulisan za upotrebu sa pH elektrodama koje se tokom primene oboje vinom ili širom. Elektrode se mogu isflekati tokom upotrebe što prouzrokuje netačne rezultate kasnije. HANNA rastvor za čišćenje pH elektrode od vinskih mrlja uklanja ostatke koji su se nataložile na površini. Hanna predlaže redovno čišćenje senzora i spoja vaše elektrode kako bi sonda bila uvek čista i sprečila bilo kakvo začepljenje spojnice. Hannina linija rastvora za čišćenje specijalno je formulisana da traje 5 godina od datuma proizvodnje za neotvorenu ambalažu.
  • Specijalno formulisan rastvor za čišćenje uklanja mrlje vina sa pH elektrode.
  • Nepropusna boca sa nepropusnim zatvaračem za osiguravanje kvaliteta.
  • Rok trajanja i serijski broj su jasno istaknuti na ambalaži.

Detalji

Najčešći uzrok netočnosti merenja pH je nečista ili nepravilno očišćena elektroda. Ovo je vrlo važno imati na umu, jer tokom kalibracije instrument pretpostavlja da je elektroda čista i da će kriva standardizacije stvorena tokom procesa kalibracije ostati validna referenca do sledeće kalibracije. pH metri koji se mogu naći na tržištu dozvoljavaju drift voltaže od oko ±60 mV. Devijacija od 0 mV nije neubičajena, mada je idealno da ne pređe ±30 mV. Proces kalibracije nadoknađuje promenu offset-a napona. Ako mV offset nastavi sa odstupanjem i merač je kalibrisan prljavom elektrodom, tada će doći do netačnih očitanja.

electrode cleaning illustration

Serija rastvora za čišćenje osigurava maksimalnu efikasnost i tačnost vaših senzora. Čišćenje je brza i efikasna rutina koju treba redovno obavljati kao preventivnu meru. HI70636L je rešenje za čišćenje posebno napravljen za vinsku industriju, gde se pH elektrode flekaju korišćenjem u vinu i širi.

Zapečaćena vazdušno-nepropusna flaša

  • osigurava kvalitet i svežinu rastvora.

Svaka boca označena brojem i datumom isteka

  • Hanna rastvori za čišćenje specijalno su formulisani da traju 5 godina od proizvodnje za neotvorenu bocu.

Specifikacije

Pakovanje

 

flaša

 

Količina

 

1

Veličina

 

500 mL

Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana