SKU
HI8073L

Rastvor za čišćenje u FDA flaši (500 mL) - HI8073L

Na lageru

This product is dangerous. Please request a quotation for this product.

HI8073L je poseban encimski rastvor za čišćenje koje se isporučuje u flaši koja je u skladu sa FDA. Posebno je formulisan za primene gde elektrode dolaze u kontakt sa proteinima. Elektrode mogu da se zaprljaju od upotrebe i davaće netačne rezultate čak i ako se pravilno očitavaju vrednosti pH u puferu. HANNA rastvori za čišćenje otklanjaju sve nečistoće i ostatke na elektrodi nastale pogrešnim skladištenjem i upotrebom u uzorku. Hanna predlaže redovno čišćenje senzora i spoja vaše elektrode kako bi sonda bila uvek čista i sprečila bilo kakvo začepljenje spojnice.
  • Posebno je formulisan za primene gde elektrode dolaze u kontakt sa proteinima.
  • Zaptivač obezbeđuje veći kvalitet i efikasnost održavanja.
  • FDA komplementarna flaša koja blokira prodor svetlosti

Detalji

Najčešći uzrok netočnosti merenja pH je nečista ili nepravilno očišćena elektroda. Ovo je vrlo važno imati na umu, jer tokom kalibracije instrument pretpostavlja da je elektroda čista i da će kriva standardizacije stvorena tokom procesa kalibracije ostati validna referenca do sledeće kalibracije. pH metri koji se mogu naći na tržištu dozvoljavaju drift voltaže od oko ±60 mV. Devijacija od 0 mV nije neubičajena, mada je idealno da ne pređe ±30 mV. Proces kalibracije nadoknađuje promenu offset-a napona. Ako mV offset nastavi sa odstupanjem i merač je kalibrisan prljavom elektrodom, tada će doći do netačnih očitanja.

 

Serija rastvora za čišćenje osigurava maksimalnu efikasnost i tačnost vaših senzora. Čišćenje je brza i efikasna rutina koju treba redovno obavljati kao preventivnu meru. HI8073L je rastvor za čišćenje proteina posebno formulisan za primene koje uključuju merenje pH u rastvoru na bazi proteina.

FDA boca

  • Ambalaža je napravljena tako da blokira UV svetlost.

Zapečaćena vazdušno-nepropusna flaša

  • osigurava kvalitet i svežinu rastvora.

Svaka boca označena brojem i datumom isteka.

  • Hanna rastvori za čišćenje specijalno su formulisani da traju 5 godina od proizvodnje za neotvorenu bocu.

Hanna nudi kompletnu liniju rastvora za čišćenje dizajniranih za specifične primene.

Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana