SKU
HI7074M

Sredstvo za čišćenje elektroda od neorganskih materija (230 mL) - HI7074M

Na lageru

This product is dangerous. Please request a quotation for this product.

HI7074M je visoko efikasno rešenje za čišćenje koje je posebno formulisano za upotrebu u primenama gde pH elektroda može biti premazana neorganskim supstancama. Elektrode mogu da se zaprljaju od upotrebe i davaće netačne rezultate čak i ako se pravilno očitavaju vrednosti pH u puferu. Hannini rastvori za čišćenje uklanjaju nečistoće i ostatke koje se ostavljaju na površinama elektroda kada se urone u uzorke tokom merenja i pogrešno se skladište. Hanna predlaže redovno čišćenje senzora i spoja vaše elektrode kako bi sonda bila uvek čista i sprečila bilo kakvo začepljenje spojnice.
  • Specijalno formulisan da otklanja proteinske naslage sa pH elektrode.
  • Vazdušno-nepropusno pakovanje osigurava kvalitet i rok trajanja.
  • Rok trajanja i serijski broj su jasno istaknuti na ambalaži.
Najčešći uzrok netočnosti merenja pH je nečista ili nepravilno očišćena elektroda. Ovo je vrlo važno imati na umu jer tokom kalibracije instrument pretpostavlja da je elektroda čista i da će kriva standardizacije stvorena tokom procesa kalibracije ostati validna referenca do sledeće kalibracije. pH metri koji se mogu naći na tržištu dozvoljavaju drift voltaže od oko ±60 mV. Devijacija od 0 mV nije neubičajena, mada je idealno da ne pređe ±30 mV. Proces kalibracije nadoknađuje promenu offset-a napona. Ako mV offset nastavi sa odstupanjem i merač je kalibrisan prljavom elektrodom, tada će doći do netačnih očitanja. Serija rastvora za čišćenje osigurava maksimalnu efikasnost i tačnost vaših senzora. Čišćenje je brza i efikasna rutina koju treba redovno obavljati kao preventivnu meru. HI7074M je rastvor za čišćenje posebno formulisan za primene koje uključuju merenje pH u rastvoru koji sadrži neorganske supstance.

Vazdušno-nepropusna ambalaža

  • osigurava kvalitet i svežinu rastvora.

Svaka boca označena brojem i datumom isteka.

  • Hanna rastvori za čišćenje specijalno su formulisani da traju 5 godina od proizvodnje za neotvorenu bocu.
Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana