SKU
HI70681L

Rastvor za čišćenje mrlja od mastila (500 ml) - HI70681L

Na lageru

This product is dangerous. Please request a quotation for this product.

HI70681L je visoko efikasni rastvor za čišćenje i dezinfekciju koja je posebno formulisana za upotrebu u slučajevima kada se pH elektroda može premazati mastilom. Na eleketrodama se tokom korišćenja pojavljuju naslage koje mogu promeniti tačnost merenja i kalibracije. Hannini rastvori za čišćenje uklanjaju nečistoće i ostatke koje se ostavljaju na površinama elektroda kada se urone u uzorke tokom merenja i pogrešno se skladište. Hanna predlaže čišćenje elektrode nakon upotrebe kako bi održali tačnost vaših merenja i sprečili da se spoj zapuši. Hannina linija rastvora za čišćenje posebno je formulisana da ističe 5 godina od datuma proizvodnje za neotvorenu bocu.
  • Posebno formulisan rastvor za čišćenje i uklanjanje mrlja od mastila sa pH elektrode
  • Nepropusna flaša sa nepropusnim zatvaračem za osiguravanje kvaliteta.
  • Rok trajanja i serijski broj su jasno istaknuti na ambalaži.
Najčešći uzrok netačnosti meenja pH je nečista ili nepravilno očišćena elektroda. Ovo je vrlo važno imati na umu, jer tokom kalibracije instrument pretpostavlja da je elektroda čista i da će kriva standardizacije stvorena tokom procesa kalibracije ostati validna referenca do sledeće kalibracije. pH metri koji se mogu naći na tržištu dozvoljavaju drift voltaže od oko ±60 mV. Devijacija od 0 mV nije neubičajena, mada je idealno da ne pređe ±30 mV. Proces kalibracije nadoknađuje promenu offset-a napona. Ako mV offset nastavi sa odstupanjem i merač je kalibrisan prljavom elektrodom, tada će doći do netačnih očitanja. 
Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana