SKU
HI147-00

Checkfridge™ daljinski senzorski termometar

6.704,10 din.
Na lageru

HI147 je daljinski senzor temperature idealan za praćenje u prostorijama za čuvanje hrane. Sadrži magnete za lako postavljanje na metalnu površinu i pruža merenja visoke preciznosti u širokom temperaturnom opsegu.

  • CAL Provera™
  • Magnetizovan
  • Čist dispej
  • Nije pogodno za merenje telesne temperature.

HI147 je daljinski uređaj idealan za praćenje u okruženjima za brigu o hrani.

 

Sadrži magnete za lako postavljanje na metalnu površinu i pruža merenja visoke preciznosti u širokom temperaturnom opsegu. Jedinstvena funkcija CAL Check™ termometra omogućava unutrašnju kalibraciju uređaja pritiskom na prekidač, čime se smanjuje vreme za pripremu ledenog kupatila.

 

Karakteristike

 

CAL Provera™ Funkcija

Jedinstvena funkcija CAL Provere™ termometra omogućava unutrašnju kalibraciju uređaja pritiskom na prekidač, čime se smanjuje vreme za pripremu ledenog kupatila.

 

Magnetizovan

Dva magneta smeštena na poleđini uređaja za jednostavno postavljanje na spoljašnju stranu frižidera ili metalnog ormana.

 

Kabal kompatibilan sa hranom

Termometar je posebno dizajniran sa kablom kompatibilnim sa hranom za kontinuirano praćenje temperature u okruženju za čuvanje hrane.

Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Palmotićeva 20a — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2021 Sva prava zadržana