SKU
FC2142

Bežični pH metar za pivo HALO® - FC2142

38.130,00 RSD
Na lageru

Lako izmerite pH u kaši, sladovini i gotovom pivu pomoću FC2142 bežičnog pH metra za pivo. Ovaj HALO je dizajniran za kućne i zanatske proizvođače piva. Ugrađena elektroda ima telo od titanijuma, ravni stakleni vrh i spoj od obnovljive tkanine, što je čini idealnom za merenje pH kaše ili sladovine tokom procesa pravljenja piva. Sva očitavanja se prenose direktno na vaš Apple ili Android uređaj ili edge®blu.

  • Izvršite laboratorijska merenja pH i temperature pomoću pametnog telefona ili tableta.
  • HALO-ov pametni sistem vam govori kada vašoj elektrodi treba čišćenje ili kalibracija.
  • Odlično za bilo koju pivaru, kuhinju ili laboratoriju za hranu.

fc2141-halo-top-bluetooth

 

Flat G HALO® bežični pivski pH metar uključuje Bluetooth® Smart tehnologiju sa specifičnim dizajnom za merenje pH piva. Nekoliko karakteristika koje ga čine idealnim za merenje pH u pivu, kaši i sladovini.

Stakleni vrh

Plosnati stakleni vrh se lako čisti i sprečava sakupljanje čvrstih materija u uzorcima kaše i sladovine na senzoru radi manje održavanja. Ugrađeni temperaturni senzor obezbeđuje brza, precizno kompenzovana očitavanja čak i tokom iznenadnih temperaturnih fluktuacija.

Spoj od tkanine 

FC2142 ima spoj fitilja od tkanine ili vlakana koji pruža veću površinu od standardnog keramičkog spoja. Ovo je korisno kada se meri pH tečnih uzoraka sa većim sadržajem čvrstih materija kao što su kaša, sladovina ili pivo.

Titanijumsko telo

Titanijumsko telo nudi povećanu izdržljivost koja je idealna za gruba okruženja.

Hanna Instruments - Halo pH probe with Bluetooth Smart Technology

Podaci u realnom vremenu

Prikaz pH i temperature piva se ažurira svake sekunde. Očitanja se automatski čuvaju u datoteci istorije svakog sata, ograničena samo dostupnom memorijom na uređaju.

 

Fluid, dinamički grafikon

Merenja se mogu prikazati sama na displeju, sa tabelarnim podacima ili kao grafikon. Grafikon se može pomerati i zumirati tehnologijom štipanja i zumiranja radi poboljšanog pregleda.

DLP (Dobra laboratorijska praksa)

Prikazuje datum i vreme trenutne kalibracije, ofset i prosečni nagib, zajedno sa kalibrisanim baferima, mV vrednostima, temperaturom i nagibom između svakog bafera.

 

halo-lab-app-use-in-lab

 

Podsetnik za kalibraciju i alarmi za merenje

Aplikacija Hanna Lab vas upozorava kada je HALO potrebna kalibracija ili ako je prag merenja premašen.

Prijavite i delite podatke

Sačuvane datoteke evidencije mogu biti označene informacijama specifičnim za merenje. Podaci se lako dele putem e-pošte u CSV formatu.

Pomoć i uputstva

Demo režim vam pomaže da istražite karakteristike aplikacije Hanna Lab. Opšte informacije o aplikaciji, HALO informacije, pH vodič, vodič za održavanje i kontakt informacije su dostupni u pomoći.

 

Povezuje se na aplikaciju Hanna Lab sa kompatibilnim Apple ili Android uređajem preko Bluetooth pametne tehnologije (Bluetooth 4.0)

pH kalibracija do pet tačaka sa sedam dostupnih standardnih pH pufera

Podsetnik za kalibraciju

  • Upozorava vas kada HALO treba kalibraciju
  • Odgovarajući unapred programirani kalibracioni pufer set za Halo pH elektrode specifične za primenu

Podaci u realnom vremenu

  • Prikazuje pH i temperaturu ažurirane svake sekunde

Osnovna dobra laboratorijska praksa (GLP)

  • Prikazuje datum i vreme trenutne kalibracije zajedno sa ofsetom i prosečnim nagibom

Potpuni GLP

  • Prikazuje datum i vreme trenutne kalibracije, ofset i prosečni nagib zajedno sa kalibrisanim buferima, mV vrednosti, temperaturu i nagibe između svakog bafera

Fluid, dinamički grafikon

  • Merenje se može prikazati sa tabelarnim podacima ili kao grafikon. Ose grafikona se mogu proširiti korišćenjem tehnologije štipanja i zumiranja radi poboljšanog pregleda

Alarmi za merenje

  • Upozorava vas ako je merni prag prekoračen
Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana