SKU
HI7082

3.5M KCl rastvor za punjenje elektrode dvostrukog spoja (4 x 30mL) - HI7082

9.102,00 RSD
Na lageru
HI7082 je 3,5M KCl rastvor za punjenje pH i ORP elektrode, koji se specijalno proizvodi za elektrode sa dvostrukim spojem. Nivo elektrolita u elektrodama za ponovno punjenje treba proveriti pre bilo kog merenja. Ukoliko je prenizak nivo, elektroda zahteva propisno punjenje za optimalne performanse. Ovo jednostavno održavanje pomaže da se garantuje odgovarajući protok referentnog elektrolita u uzorku koji se meri.
  • Rastvor za punjenje pH & ORP elektroda sa dvostrukim spojem
  • Pogodna pakovanja od 30mL
  • Jasno naznačeni rok trajanja i broj serije

HI7082 je 3.5M rastvor kalijum hlorida dizajniran za ponovno punjenje elektrolitnih rastvora elektroda sa dvostrukim spojem. Elektrode sa dvostrukim spojem sadrže dve komore za elektrolit. Unutrašnja komora koja ima referentnu žicu Ag / AgCl sa rastvorom za punjenje KCl AgCl i spoljna komora sa rastvorom za punjenje KCl. Korišćenje KCl u spoljnoj komori obezbeđuje rastvor bez srebra. Ovo je važno s obzirom da se srebro može istaložiti vrlo lako u prisustvu teških metala i biološkog pufera koji se zove Tris. Ovaj talog može začepiti spoljni referentni spoj što rezultira nestabilnošću i dugim vremenom odziva. HANNA rastvori elektrolita za punjenje izrađeni su korišćenjem visokokvalitetnih hemikalija sa reagensima i proizvedeni su po najvišim standardima preciznosti i tačnosti.

 

Specifikacije

 

Pakovanje

Flaša

Količina

4

Veličina

30 mL

Sertifikat analize

Ne

Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana