Specifikacija proizvoda

Rešenje za sve probleme fertigacije.

HI10000 sistem za navodnjavanje i đubrenje precizno prati ii kontroliše koncentraciju đubriva i nivo pH u plastenicima, hidroponima i poljoprivrednim površinama na otvorenom.

HI10000 je takođe kompletan sistem za navodnjavanje sa kapacitetom da pokrije različite zone.

  • Prilagođava se Vašim potrebama đubrenja tako što ubacuje i meša do 4 različita đubriva i 1 kiselinu sa opcijom 7 samostalnih ubrizgivača.
  • Ovo je vrlo flekesibilan sistem sa mnogobrojnim programima koji omogućavaju korisniku da podesi razne vrednosne opsege koji su odgovorajući za različite kulture za pH i provodljivost.
  • Automatizovana kontrola sistema za navodnjavanje i to do čak 32 poljoprivredne zone sa naprednom kontrolom pH.

 

Kombinacija kontrolnih sistema za navodnjavanje i sistema za đubrenje.

Hanna fertigacioni sistem kontinuirano meri pH i provodljivost i precizno prilagođava koncentraciju đubriva u sistemu.

Ubrizgava više đubriva za specifične rezultate izmerene provodljivosti za optimalan vrednosni raspon za nutrijente i kontroliše pH kako bi se poboljšala absorbcija nutrijenata kako bi biljke rasle i razvijale se.

HI10000 je bajpas sistem koji je tako dizajniran tako da se ne meša sa glavnim protokom i na taj način se osigurava da ne ometa protok ili pritisak što rezultira u uštedi vremena. Precizno ubrizgava đubrivo u različitim brzinama protoka u rasponu od 1 GPM do 350 GPM. Ako ima potrebe za bržim protokom, HI10000 ima opciju podešavanja za to.

Superiorni dizajn sistema

HI8000 serija kontrolera koja dolazi u okviru sistema ima 10 programa koji omogućavaju korisniku da podesi vrednosne raspone za pH i provodljivost koji su njemu odgovarajući, odnosno poljoprivrednim zasadima.

Takođe, sistem kontroliše do 32 ventila za navodnjavanja, ili redom ili u grupama od 2, 3 ili 4 odjednom. Programi mogu da se podese da kontrolišu na osnovu vremena, spoljno/ručno ili na osnovu protoka.

HI10000 ima opcije podešavanja mnogobrojnih alarma.

Idealan za komleksne ili mnogostruke kombinacije đubriva

HI10000 sistem omogućava ubrizgavanje od 4 (pa sve do 7) različitih đubriva i 1 kiselina. Sistem za ubrizgavanje kiseline bezbedno dodaje bilo koji tip kiseline i uz pomoć najsavremenijeg algoritma precizno održava odgovarajući nivo pH vrednosti bez obzira na brzinu protoka.

 

pH

pH raspon 0.0 do 14.0 pH
pH rezolucija 0.1 pH
pH preciznost ±0.0546 pH

 

EC/TDS

EC raspon 0.0 do 10.0 mS/cm
EC rezolucija 0.1 mS/cm
EC preciznost ±0.078 mS/cm