Specifikacija proizvoda

HI180 predstavlja seriju magnetnih mešalica, kompaktnog i laganog dizajna. Ova serija mešalica je veoma jednostavna za rukovanje, a pored toga ne zahtevaju ni puno radnog prostora. HI180 mešalice su dostupne u 11 boja.

Speedsafe™

Kontrola brzine magnetnih mešalica ume često da napravi problem, pogotovo kada je potrebno skinuti uzorak sa mešalice. HI180 serija uspešno rešava problem, pomoću mehanzma (optički senzor za brzinu) koji kada mešalica dostigne maksimalnu brzinu, gasi naponom – kontrolisani – oscilator (VCO – voltage controlled oscillator) i time postepeno snižava brzinu.

Kompaktna i ekonomična serija

HI180 je serija magnetnih mini-mešalica koja je kompaktna, lagana, i omogućava lako korišćenje u laboratorijama. Ove mešalice, koje dolaze u čak 11 različitih boja, zauzimaju veoma malo prostora, pa na taj način štede laboratorijski prostor. HI180 serija ima LED svetla koja su uključena kada je instrument u funkciji i na taj način upozoravaju korisnika. Ekonomična magnetna mešalica ima i platični poklopac koji omogućava zaštitu od eventualno prosutih uzoraka.

  • Kompaktan i lagani dizajn
  • Speedsafe™ mehanizam
  • Brzina se može podešavati po potrebi

Specifikacija

Maksimalni kapacitet 1 litar
Min. raspon brzine 100 rpm
Max. raspon brzine 1000 rpm
Kategorija instalacije II
Materijal vrha postolja ABS plastic
Radno okruženje 0 do 50°C (32 do 122°F), RH max 95% nekondenzovano
Napajanje 110/115 VAC, 50/60 Hz
Dimenzije 137 mm  x 51 mm
Težina 640 g (1.4 lbs.)
Informacije o naručivanju HI180 model dolazi sa micro stir bar (1) i uputstvima za upotrebu.
Garancija 2 godine

Ove kompaktne magnetne mešalice dolaze u 11 različitih boja. Izaberite kombinaciju po meri!