Specifikacija proizvoda

Kombinovana jon - selektivna elektroda za bromid

Kombinovana jon – selektivna elektroda za bromid

HI4102 je čvrsta, kombinovana jon selektvina elektroda (ISE) za određivanje broma (Br) u rastvoru. Senzorni sistem elektrode smešten je u dobro zaštićeno politerimid (PEI) telo.

HI4102 jon selektivna elektroda je idealna za prmene u farmaceutskoj industriji, laboratorijama, ispitivanju kvaliteta pijaće vode i tretmanima voda i otpadnih voda, kao i proizvodnji napitaka.

Značajne karakteristike

Fiksirani senzorni moduli – Ova kombinovana čvrsta jon selektivna elektroda je apsolutno nereagujuća i služi za određivanje jona broma u različitim rastvorima

Izdržljivo PEI plastično telo

BNC priključak – HI4102 poseduje univerzalni BNC priključak koji se lako konektuje na bilo koji instrument sa ženskim BNC ulazom za sondu.

Način funkcionisanja

Čvrsti senzor detektuje voltažu koja se stvara razmenom jona između neorganske membrane i rastvora. Ravnoteža se stvara usled minimalne rastvorljivosti materijala od koga je membrana izrađena. Kako bi se odredila koncetracija slobodnih jona potrebno je održavati jonsku silu konstantnom, što se dobija dodavanjem ISA (podešivač jonske sile).

Tip kombinovana
Merni opseg Bromide (Br-) 1.0M to 1•10-6M, 79,910 to 0.08 mg/L (ppm)
Optimalni pH opseg pH 2 to 12.5
Temperaturni opseg 0 to 80 °C
Približni nagib -56 mV
Prečnik 12 mm
Dužina 120 mm
Materijal PEI
Kabal koaksijalni; 1 m (3.3’)
Priključak BNC