Nova generacija titratora zauzima 50% manje laboratorijskog prostora. Zatvoreno kućište je precizno projektovano tako da obezbeđena potpuna zaštita od prskanja  hemikalija i prodora prašine. Unapređeni ekran, visokog kontrasta obezbeđuje sjajan korisnički doživljaj.

 


Sa poduprtim elektrodnim držačem kao i uklonjivom mešalicom, manje titracije u tački su sada besprekorne. Ne samo da postoji više prostora za elektrode i cevčice, već je i njihovo premeštanje olakšano sa novim sistemom “press to release”.

 


Pumpa za doziranje u više od 40.000 koraka omogućavadoziranje ekstremno malih volumena titranta koji će Vam pomoći da postignete vrlo preciznu krajnju tačku za veću konzistenciju. Ne postoji ništa slično! Dodajte drugu analognu ploču, biretu ili peristaltičnu pumpu za još više snage, više upotrebljivosti i više svestranosti.

 


Naš zamjenjivi Clip Lock ™ sistem bireta Vam pomaže da prigodno odvajate i da se prebacujete između reagensa, tako da ne morate brinuti o unakrsnoj kontaminaciji.

 


Dinamički dozirni algoritam omogućava pravovremene i precizne rezultate titracije pružanjem većih doza u početku titracije i manjim, preciznijim dozama u blizini krajnje tačke.

 


Postavite novi standard titracije!

Titrator HI931 isporučuje neverovatne rezultate i brzinu za povećanu produktivnost. Titriracije za različite analize, uključujući kiselinsko-bazne, redoks i jon selektivne. Bez potrebe za nadgradnjom i instalacijom novih metoda, startujte sa Vašim analizama odmah!

Informacije o isporuci

HI931-02: titrator sa analog pločom, mešalica s postoljem, 25 mL staklena bireta, dozirna pumpa, temperaturni senzor, USB kabl, USB flash drive i PC software.
MSRP: $4500