Korisnički prilagođen dizajn

Sa samo dva dugmeta, upravljanje meračem ne bi moglo biti jednostavnija. Dva dugmeta Vam omogućavaju da brzo prilagodite postavke, izaberete opseg merenja i izaberete pufere za kalibraciju.

Prilagođene sonde

Vaša merenja zahtevaju detaljnu pažnju; tako bi trebalo i vaše elektrode. Vaša sonda je pažljivo dizajnirana da zadovolji zahteve vaše industrije počev od izbora materijala do vrste spojeva. Vrhunske performanse uz pomoću merača kao skrojenog za vas.

Vodootporni priključak

Brzo konektujući DIN priključak omogućava jednostavno priključivanje i skidanje sonde. Gumena zaštita oko kabla i priključka pruža dodatnu sigurnost.

Stanje sonde

Na ekranu se prikazuje trenutno stanje sonde.

Hanna serija merača za proveru kvaliteta hrane predstavalja seriju prenosnih, izdržljivih instrumenta sa performansama i funkcijama laboratorijskih uređaja.  Dostupni modeli su u potpunosti prilagođeni posebnim potrebama primene u prehrambenoj industriji, kao što su merenja u mleku, mesu, jogurtu i siru.

Svaki model poseduje specifičnu elektrodu i rastvor za čišćenje elektrode. Ovi vodootporni merači su u skladu sa IP67 standardom i sa njima se može rukovati vrlo jednostavno.

Svi instrumenti iz ove seriju su usklađeni sa HACCP.